Ruokalista syksy 2025
Voit antaa palautetta kouluruoasta täältä.
Syksy 2025
vko
|
MA
|
TI
|
KE
|
TO
|
PE
|
35,40
45,50
|
JAUHELIHAKASTIKE,
SPAGETTI
PORKKANARAASTE
KETSUPPI
|
UUNIMAKKARA,
PERUNASOSE
KAALI-RAPEASALAATTI-MELONI
SINAPPI, KETSUPPI
KURKKUSALAATTI
|
KIRJOLOHIVUOKA
KAALI-KESÄURPITSA-ANANAS
PUNAJUURIKUUTIO
|
KANANUGETIT,
KERMAPERUNAT
JÄÄVUORI-PUNAFRISEE-TOMAATTI
|
RIISIPUURO
KANELI-SOKERI
KURKKUVIIPALE
SAUNAPALVI
RUISPALA
|
36,4,
46,51
|
BROILERKASTIKE
RIISI
JÄÄVUORI-KAALI-PERSIKKA
MUSTAHERUKKAHILLO
|
TONNIKALALASAGNE
JÄÄVUORI-PUNAFRISEE
KURKKU-ANANAS
|
JAUHELIHAPIHVI
PERUNASOSE
PUNAKAALI-KARTANONHERKKU-SALAATTI-KESÄKURPITSA
SINAPPI, KETSUPPI
|
PALAPAISTI
PERUNAT
VIHANNESMIX
JÄÄVUORI-KURKKU-MANDARIINI
|
HERNEKEITTO
JUUSTO
TUOREKURKKU
RIESKA
SINAPPI
|
32,37
42,47
|
MAKARONILAATIKKO
KAALI-KURKKU-ANANAS
KETSUPPI
|
KASVISPIHVI
PERUNAT
LÄMMIN KASTIKE
JÄÄVUORI-HERNE-PAPRIKA
|
KALAPYÖRYKÄT
PERUNASOSE
JÄÄVUORI-KURKKU-MAISSI
PUNAJUURI
|
MAKKARAKASTIKE
PERUNAT
VIHANNESMIX
JÄÄVUORI-PUNAFRISEE-OMENA-KURPITSASALAATTI
|
AURINKOINEN BROILERKEITTO
JUUSTO
PAPRIKASUIKALE
4-VILJAN VIIPALE
|
33,38
48
|
LASGNETTE
KAALI-JÄÄVUORI-MANDARIISALAATTI
KETSUPPI
|
KALAKUVIOT
KERMAVIILIKASTIKE
PERUNAT
JÄÄVUORI-PUNAFRISEE-KESÄKURPITSASALAATTI
PUNAJUURI
|
MANNAPUURO
MANSIKKAKIISSELI
KEITTOKINKKU
PAPRIKASUIKALE
RUISPALA
|
KALKKUNAKASTIKE
RIISI
SALAATTIMIX-KURKKU-ANANASSALAATTI
MUSTAHERUKKAHILLO
|
JAUHELIHAKEITTO
JUUSTO
OMENA
KAURA 100%
|
34,39,44,49
|
BROILERPASTAVUOKA
RAPEASUIKALE-VESIMELONISALAATTI
|
LIHAPYÖRYKÄT
KASTIKKEESSA
PERUNAT
SALAATTIMIX-TOMAATTI-KURKKU
|
PINAATTIOHUKAISET
PERUNASOSE
JÄÄVUORI-PUNAFRISEE-PAPRIKA-MANGO
PUOLUKKA,RAEJUUSTO
|
NAKKIKASTIKE
KUORIPERUNAT
VIHREÄSALAATTI-RETIISI-ANANAS
|
LOHIKEITTO
JUUSTO
JÄÄSALAATTI
HALKAISTU GRAHAMSÄMPYLÄ
|
PIDÄTÄMME OIKEUDEN MUUTOKSIIN
RAAKA-AINEET KOTIMAISIA LUKUUN OTTAMATTA SEURAAVIA TUOTTEITA: RIISI, LASAGNETTE, SPAGETTI, MANGO, ANANAS, MANDARIINI, PERSIKKA, KASTIKEJAUHEET
Julkisesti, opettajille, opiskelijoille, henkilökunnalle, huoltajille ja johtokunnalle
Marja Latvala
Julkaistu 12.8.